Belasting

Over de belasting is de laatste tijd nogal wat in het nieuws geweest.
Ouders die hard hebben gewerkt, vaak een redelijk inkomen hebben, ook al is dat niet altijd zo, en hiervoor hun kinderen moeten toevertrouwen aan derden. Hiervoor betalen zij heel veel geld en een deel van dat geld daarvoor vragen zij een toeslag aan de Belastingdienst.

Anderzijds werken zij meer en betalen daar dan ook weer extra belasting over.
het balletje komt zo weer bijna rond en de maatschappij vaart er wel bij.
Helaas denkt de belastingdienst daar iets anders over en een groot deel van deze mensen moet alles terug betalen. Sterker nog, ze worden beschuldigd van belastingfraude en komen hierdoor in een onmenselijke situatie terecht. Nu, bijna tien jaar later is gebleken dat dit allemaal niet juist is.
Als het goed is krijgen deze mensen alsnog hun geld. Maar hoe zit het met de schade die zij hebben opgelopen? Hoe gaat de Belastingdienst de psychische schade en de tekortkomingen waar de kinderen, soms bijna tien jaar onder gebukt hebben moeten gaan teniet doen? Hoe zit het met de wijzende vinger naar al deze mensen door mensen uit hun omgeving van, kijk, daar heb je weer zo’n oplichter? En dit niet maar tien jaar maar nog heel veel langer.
Dit kost deze ouders en kinderen tenminste 10 jaar van hun leven die niemand ze terug kan geven. Tien jaar van armoe. Tien jaar van een kinderleven is heel veel. Een mens is immers slechts één keer in zijn leven kind.

Dit is een stuk dat op dit moment de nodige aandacht verdiend. Maar over een paar jaar dan hoor je er nooit meer wat over. En de belastingdienst gaat gewoon verder met zijn arrogante gedrag. Zij voelen zich ver boven de mensheid. En als je ze vraagt hoe je het dan wel moet doen dan geven zij niet thuis en wachten net zolang tot je iets doet wat ze niet aanstaat. En dan komen zij vanuit hun schuilplaats spontaan te voorschijn om je kapot te maken. Nee, ze schieten je niet dood, daar zijn ze te laf voor. ze maken je financieel kapot. Hoe dit laatste in elkaar zit, dat leest u later op deze site.
En ook zal ik u proberen uit te leggen wat wij als partij hier tegen willen ondernemen.